Грав у фільмі "Весна на Зарічній вулиці": Помер зірковий радянський актор

Останньою роботою Геннадія Юхтіна стала участь в зйомці фільму "Хор" 2022 року.

Російський артист Геннадій Юхтін помер. Йому було 89 років. Причина смерті - ускладнення від коронавірусу. Про цю сумну звістку повідомила директор Гільдії акторів кіно Росії Валерія Гущина, передають Патріоти України.

"Геннадій Юхтін помер. Найінтелігентніший з артистів, Геннадій Гаврилович. Геній. Ми його любили до нескінченності. Унікальна особистість", - повідомила Валерія Гущина.

Ще 15 лютого стало відомо, що хворого коронавірусом Юхтіна, поклали в лікарню. 11 лютого його вже госпіталізували, але після стабілізації стану на його власне прохання виписали з лікарні.

Біографія актора

Геннадій народився в 1932 році в селі Чубівка недалеко від Самари, в десять він став сиротою і потрапив в дитячий будинок, де з часом став брати участь в художній самодіяльності.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...