Гравець "Динамо" скупив усі прапорці РФ у крамниці у Вірменії, щоб ... викинути їх у смітник на очах росіян

Коментатор Віктор Вацко розповів, як футболіст Динамо Київ та молодіжної збірної України Владислав Ванат скупив всі прапорці РФ в сувенірній крамниці у Вірменії та викинув їх у смітник на очах росіян. На своєму YouTube-каналі Вацко Live він уточнив, що це сталося після матчу української молодіжки проти Вірменії на виїзді, де з трибун кричали «Росія!», коли вона поверталась додому, передають Патріоти України.

За його словами, в аеропорту так вийшло, що гейт, до якого підходив літак збірної України, був поруч з гейтами на рейси в Сочі та Москву, а в залі очікування сиділи пасажири, які чекали на рейси туди.

«В лаптєногих є така фішка, особливо у колгоспних лаптєногих. Вони вдягаються в якусь херню з символікою своєї країни. То футболки в кольорах дешевої зубної пасти, то курку двоголову на футболочках одягнуть. Власне, там такі летіли», — пояснив Вацко.

Коментатор додав, що поруч був магазин із сувенірною продукцією, в тому числі расєйськими прапорами, де Ванат скупив всі прапорці Росії. «Вийшов з охапкою прапорців, підійшов до смітника і на очах всіх цих пасажирів двох рейсів відкрив його і туди ці прапорці викинув. Як думаєте, скільки громадян курятника сказали йому хоч одне слово?», — задав риторичне питання Вацко.

До речі, молодіжна збірна України з рахунком 2:0 перемогла однолітків з Вірменії у завершальному турі відбору на чемпіонат Європи з футболу 2023 року та посіла у своїй групі друге місце.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...