Гравець збірної України захворів на коронавірус

Капітан збірної України з волейболу Олег Плотницький, який закликала своїх співвітчизників серйозно ставитися до дотримання заходів карантину під час пандемії коронавіруса, сам не вберігся від небезпечного захворювання, повідомляють Патріоти України.

«COVID-19. Тест положительный. Все будет гуд», — написав 23-річний спортсмен на своїй сторінці в Facebook.

Із 2017-го по 2019-й Плотницький виступав за італійську «Монца», після чого перейшов в інший клуб на Апеннінському півострові - «Перуджу». Зі своїм новим клубом українець двічі став володарем Суперкубка країни в 2019-м і 2020-м.
Новий сезон в італійській Суперлізі стартував 27 вересня. Команда Плотницького виграла сім матчів з семи і поступається лише «Лубе Чівітанова», у якої на два очки і один зіграний поєдинок більше.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...