Гравці ФК "Минай" зачинялися в роздягальні та відмовлялися виходити на матч із "Шахтарем" (відео)

Футбольний клуб "Минай" з однойменного села Ужгородського району відмовлявся виходити на матч 25-го туру УПЛ проти "Шахтаря", через що початок матчу на київському НСК "Олімпійському" затримали на 30 хвилин, інформують Патріоти України.

Як повідомили в прямому ефірі телеканалу "Футбол", закарпатські гравці не проводили розминку, а зачинилися в роздягальні й нікого туди не пускали.

У підсумку гра відбулася і завершилася з рахунком 4:0 на користь донеччан. Цей результат дозволив "помаранчово-чорним" посісти друге місце в УПЛ і вийти в кваліфікацію Ліги чемпіонів. "Минай" після цієї поразки вилетів у Першу лігу.

До поєдинку події розвивалися так:

  • О 19:00 делегат матчу потрапив у роздягальню і повідомив закарпатцям, що якщо до 19:25 футболісти не з'являться на полі, їм буде зараховано технічну поразку.
  • Ведучий телеканалу "Футбол" заявив, що за його даними, два гравці "Миная" вмовляли команду не виходити на поле.
  • О 19:20 гравці сільського клубу з'явилися в підтрибунному приміщенні й о 19:24 телетранслятор опублікував стартовий склад.
  • О 19:30 і "Шахтар", і "Минай" з'явилися на полі.

За інформацією UA-Футбол, причина демаршу закарпатського клубу – котирування на поєдинок у букмекерів, що аномально підскочили.

Так, за день на перемогу "Миная" коефіцієнти зросли з 27 до 44. Також аномальна кількість ставок стала заходити на тотал матчу більше ніж 3.5.

Зазначимо, що напередодні гри деякі букмекерські контори і зовсім перестали приймати ставки на цей поєдинок.

У турнірній таблиці УПЛ закарпатська команда з 18 очками розташувалася на останньому місці. "Шахтар" іде другим (48 балів).


Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...