Гряде аномалія: Синоптики розповіли про погоду на травневі свята

Погода в Україні на травневі свята піднесе жителям нашої країни неприємний сюрприз.

За прогнозами синоптика Леоніда Горбаня, нам варто приготуватися до аномальної спеки і посухи, передають Патріоти України з посиланням на РБК-України.

Він розповів, що з 2 травня по всій Україні не передвіщається опадів. Температура повітря в третьому весняному місяці складе від 28 до 32 градусів.

"Травень буде жаркий і посушливий, в середині місяця більше двох тижнів без опадів. Після двох місяців відносного тепла в травні одразу розпочнеться спека. З 2 по 27 травня майже по всіх областях, крім Карпат, не буде дощу. Сухо, жарко, температура 28-32 градуси. На ярі культури дуже поганий прогноз по урожаю", - шокував прогнозом Горбань.

Також Горбань зазначив, що червень в Україні почнеться з сильних дощів, вони будуть дуже схожі з тропічними зливами.

Як ми раніше повідомляли, синоптик Наталка Діденко надала невтішний прогноз українцям на 8 березня 2020 року. За словами експерта, в Києві 7 березня почнуть збиратися вологі хмари, але ще буде тепло, а 8 березня в столиці погода очікується на любителя - підуть дощі і відчутно похолоднішає.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...