Приниження скреп. "Грязная русская!": У Болгарії обплювали туристку з Росії (відео)

У Болгарії власник ресторану обплював російську туристку, назвавши її "брудною росіянкою", повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Так, інцидент стався в місті Сонячний берег. Причиною конфлікту стала обгороджена територія кафе Coco Loco Bar-Grill, через яку жінка та її діти проходили на вулицю.

Відзначається, коли жінка проходила повз закладу, підбіг чоловік, і, представившись власником кафе, почав погрожувати і ображати її. Він нібито схопив її за руку і плюнув в обличчя.

На допомогу росіянці прийшла її подруга, яка англійською мовою намагалася з ним поговорити. Але болгарин заявив, що ненавидить росіян, і пускає в своїй кафе тільки українців, зазначивши, то вони "найкращі відвідувачі".

Після події російська туристка звернулася зі скаргою в Консульство РФ, яке перенаправили її заяву в місцеву поліцію.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...