Грязьовий потік зносив авто і тварин: У мережі показали моторошні кадри наслідків стихії під Одесою

У мережі показали страшні кадри наслідків сходу селю в Одеській області, в результаті якого дачне селище Садове виявилося затопленим брудом, повідомляють Патріоти України.

Так, люди просто не можуть перебувати в своїх будинках і практично живуть на вулиці. Епіцентр подій розташований в півтора кілометрах від Заливної вулиці, жителі якої продовжують розкопувати свої будинки вже протягом трьох діб.

Причиною трагедії, яка сталася 3 серпня, стала насип, якою перегородили русло, розташоване в природній низині.

Місцеві жителі кажуть, що потік води буквально за 20 хвилин був вище людського зросту. Люди виявилися заручниками ситуації в своїх же будинках, які стрімко наповнювалися водою.

Не обійшлося і без жертв. В результаті трагедії загинув чоловік, який часто приїжджав на дачу з родичами, але в цей раз був один. Потоки води знищили автомобілі і залишили жителів без питної води, світла та інших благ життя.

Джерело: Думская

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...