Гріємося перед серйозним похолоданням: Синоптики дали прогноз погоди в Україні до кінця тижня

В Україні до кінця робочого тижня очікується суха і тепла погода, а ближче до вихідних прийде похолодання, передають Патріоти України.

Синоптик Наталія Діденко на своїх сторінках у соцмережах розповіла, що в понеділок, 14 вересня, погоду в країні визначатиме циклон Leiki.

"Тому знову парасолі і дощовики сумно лежатимуть без діла в коридорі – сухо і сонячно буде завтра всюди. Температура повітря також очікується комфортною, +23 +27 градусів, на Закарпатті та у південній частині місцями +28 +30 градусів", – розповіла вона. У Києві також буде сонячно, повітря прогріється до +25 градусів.

Однак погода в Україні погіршиться ближче до вихідних: похолодає до +12 +17 градусів вдень, а вночі можливі перші заморозки.

Погода на понеділок, 14 вересня
Погода на вівторок, 15 вересня
Погода на середу 16 вересня
Погода на четвер, 17 вересня

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...