Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі, інформують Патріоти України.

"Встановлено, що організували незаконний бізнес 45-річна громадянка рф, яка мешкає у столиці та її 38-річний знайомий. Спільники орендували квартири у Шевченківському районі, де під виглядом роботи масажних салонів налагодили діяльність двох борделів. До незаконного бізнесу вони залучили ще чоловіка та жінку, які підшукували "працівниць" для роботи в салонах, а також займались пошуком клієнтів через створений організаторами злочинної групи Telegram-канал", – уточнили в пресслужбі.

Організатори "бізнесу" керували фінансовими потоками, розподіляли кошти та проводили "кастинг" по відбору працівниць для "роботи" в салонах. Загалом для надання "послуг" вони залучили вісім жінок. Зловмисників затримали та вилучили у них гроші, банківські картки, ґаджети та "чорнові" записи.

За фактами сутенерства та створення або утримання місць розпусти відкрито кримінальні провадження, а затриманим повідомили про підозру.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...