Громадяни хвилюються: До акції "Червоні лінії" долучилися Львів та Запоріжжя (фото)

Під час мітингів було оголошено основні вимоги акції, серед яких дотримання національних інтересів під час переговорів у "нормандському форматі".

Акція "Червоні лінії" у Запоріжжі. Фото: Радіо Свобода.

У Львові більше тисячі людей долучилися до акції "Червоні лінії" напередодні "нормандського саміту". Львів'яни зібрались на площі біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Вони протестували проти розведення військ на лінії розмежування і реалізації "формули Штайнмаєра", передають Патріоти України.

У Запоріжжі також відбулося віче, організоване місцевим Штабом супротиву капітуляції. Люди зібралися на майдані Героїв Революції. Його учасники принесли з собою плакати з написами "Ні капітуляції", "Ні подвійному громадянству" та інші. Під час мітингу було оголошено основні вимоги акції, серед яких дотримання національних інтересів під час переговорів у "нормандському форматі".

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...