"Громадянин України. Дуже патріотичний хлопець": Глава Офісу президента пояснив свою появу на концерті коміка із РФ

Андрій Богдан заявив, що Олександр Ревва народився в Донецьку.

Андрій Богдан на концерті російських артистів. Фото: скріншот з відео.

Керівник новоствореного Офісу президента Андрій Богдан відреагував на негативну реакцію соцмереж на його музичні пристрасті, передають Патріоти України.

28 червня соратника президента Зеленського засікли на концерті російського співака Артура Пирожкова в столичному нічному клубі. Богдан назвав росіянина «громадянином України», пояснивши, що Олександр Ревва народився в Донецьку.

«Взагалі-то артист Олександр Ревва - громадянин України. Дуже патріотичний хлопець», - сказав Богдан в коментарі ресурсу the Babel. Зазначимо, що крім Богдана, на концерті «справжнього українця» відмітилися також репер Потап і члени команди «Квартал 95».

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...