Грошей багато, думають, що відкупляться: На Буковині мажори жорстоко побили дівчину (фото, відео)

У Чернівецькій області група молодих людей сильно побила 18-річну Олену Пуюл. Дівчина вже майже місяць перебуває у лікарні і їй щодня приходять погрози в повідомленнях на телефон, повідомляють Патріоти України.

Того вечора Олена поверталася додому ввечері і на неї напали молодики. Про інцидент вона пам'ятає не все через сильні удари по голові. "Я йшла додому, пам'ятаю фари – і все. Тільки вдома прийшла до тями", - розповіла дівчина.

Додому вона дісталася самостійно, хоч і була вся в крові. Тітка Олени розповіла, що було багато крові на голові і з вуха текла кров, і дівчину весь час нудило. Її спочатку госпіталізували в районну лікарню, але, коли самопочуття стало погіршуватися – відвезли в Чернівці. Лікарі діагностували у неї перелом склепіння черепа та забій головного мозку. Крім того, у Олени сильна психоемоційна травма і медики кажуть, що їй знадобиться довга реабілітація.

Поліції дівчина повідомила, що знає тих хлопців, які на неї напали. Один з них – її колишній хлопець. Мама Олени розказала, що він раніше погрожував дочці та надсилав смс.

"Гриша вдарив її головою об машину. Раніше він погрожував, є смс, що вб'є", - повідомила Ганна Кожокар і додала, що молодий чоловік і раніше розпускав руки і навіть дав Олені ляпаса, але вона не дозволила матері з ним поговорити.

У поліції у Олени прийняли заяву і відкрили кримінальне провадження на колишнього хлопця дівчини і його друга. У правоохоронних органах повідомили, що їх вже опитали і зараз займаються перевіркою їх версії. А от батьки молодих людей все спростовують і не дозволили журналістам спілкуватися з синами.

В селі Синівці, де проживають фігуранти, про них говорять неохоче, так як хлопців побоюються. Одна з мешканок розповіла, що в минулому році вони побили її чоловіка, вивезли в ліс і прив'язали до дерева. У поліцію вони звертатися не стали, так як не вірять, що нападників покарають.

Мами Олени розповіла, що батько одного з хлопців – місцевий лісник і він прямо говорить, що відкупить сина. "По селі говорить так: "Половину лісу продам, але хлопця откуплю". Це не перший раз і не останній. У них багато грошей, вони відкуповуються", - повідомила Ганна Кожокар.

А постраждала Олена розповіла, що хлопці продовжують їй погрожувати і майже кожен день їй приходять нові смс. Слідчі за весь час приходили до неї три рази і лише вчора вони нарешті долучили до справи повідомлення з погрозами.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...