Гроші були справжніми: На Тернопільщині хтось "злив" кругленьку суму у каналізацію та забив трубу (відео)

У Тернопільській області хтось "злив" у каналізацію в Ланівцях кругленьку суму грошей та забив купюрами трубу. Комунальники були дуже здивовані, коли побачили у каналізації купу євро та франків. Відео з грошима, які дістали з труби, на своїй сторінці у Facebook розмістив міський голова Ланівців Роман Казновецький, передають Патріоти України.

Згодом він розповів "Суспільному", що євро та франки були справжніми. "Працівники комунального підприємства знайшли обпалені купюри. Гроші справжні. Це переважно євро та фунти. За словами працівників, було знайдено до семиста євро тільки сотками, скільки їх втекло в каналізацію на разі невідомо. Комунальники витягли лише ті, які забили каналізаційні стоки", - повідомив Казновецький.

Хто саме намагався "злити" гроші у каналізацію - не повідомляється. Втім у коментарях користувачі вже почали жартувати та навіть висунули свої "версії" інциденту:

  • "Оце так хтось повеселився, не перевелися єврові магнати в місті!!! Цікаво, хто ж такий багатий сусід?"
  • "Напевне хтось взятку палив"
  • "Московський патріархат в страху перед СБУ змив кінці в воду"
  • "В багатих свої забаганки".

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...