"Гроші й телефони на стіл. Завалю": Ранок у Слов'янську почався із зухвалого пограбування з автоматом (відео 16+)

Подія сталася 23 березня близько 7:00.

У мережі з'явилося відео збройного пограбування пункту металобрухту в Слов'янську на Донеччині. На ньому чоловік у масці з автоматом зайшов до вагончика, коли там були чоловік і жінка, повідомляють Патріоти України.

Невідомий почав стріляти у стіни й вимагати гроші та телефони. Жінка заховалася під стіл. Де в цей час чоловік – не видно. "Гроші й телефони на стіл. Завалю" - кричить грабіжник.

На виході грабіжник зіткнувся зі співробітниками пункту, які під'їхали на автомобілі. Вистрілив ще раз. Чути крик чоловіка, він просить не стріляти. Як зазначається, одна людина отримала кулю в ногу. Після чого злочинець пішов.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...