"Гроші на похорон бабусі": Шахраї вигадали новий спосіб обдурити киян (відео)

Злочинці правильно розрахували, що жителі багатоповерхівок не будуть перевіряти наявність серед сусідів міфічної "Валентини Іванівни".

У Києві шахраї знову використовують простий, але ефективний спосіб швидко розжитися грошима. Схема заснована на тому, що жителі багатоповерхівок в основному не знають своїх сусідів, зазначають Патріоти України.

Спосіб обраний нехитрий: в квартиру стукає молодий чоловік зі скорботним обличчям і якимось списком. Коли гостю відкривають, він повідомляє, що він онук жінки, яка жила поверхом нижче і раптово померла. «Онук» просить пожертвувати будь-яку суму на похорон.

Шахраї правильно розрахували, що жителі не будуть перевіряти наявність серед сусідів міфічної "Валентини Іванівни". Отримавши двадцять гривень, «онук» відразу відправляється в наступну квартиру. День по тому той же трюк можна буде провернути в іншому будинку, поступово освоюючи всі райони Києва.

Молодика, який назвався Дмитром і випрошує гроші на похорон бабусі, зняла камера спостереження в будинку на вул Федорова. Запис опубліковано на сторінці «Київ Оперативний».

Схожого «онука лейтенанта Шмідта» бачили в багатоповерхівках на бульварі Верховної Ради в Дніпровському районі, на вулиці Північній на Оболоні, в будинку на вулиці Цитадельній на Печерську.

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...