Гроші не пахнуть? Церква Московського патріархату наражає людей на смертельну небезпеку

Священнослужителі Святогірської Лаври не стали перед Великоднем закликати парафіян залишатися вдома і утриматися від відвідування храмів і церков в зв'язку з карантином. Вони навіть не вдягнули маски!

Церква Московського патріархату вирішила проігнорувати державні закони і зібрала людей на богослужіння, зазначають Патріоти України.

У Донецькій області в Свято-Успенській Святогірській Лаврі, яка відноситься до УПЦ Московського патріархату, зібралася величезна кількість людей на святкове Пасхальне богослужіння. Ряд телеканалів вели пряму трансляцію богослужіння і на кадрах було видно натовпи людей, які не тільки не зберігають дистанцію, але навіть не мають масок.

Священнослужителі Лаври не стали перед Великоднем закликати парафіян залишатися вдома і утриматися від відвідування храмів і церков в зв'язку з карантином. Священники також вирішили відмовитися від захисних медзасобів, проводячи літургію і контактуючи з парафіянами.
Важливо підкреслити, що правоохоронці ніяк не реагувала на стовпотворіння людей, які прибували до храму на нічну службу, не маючи захисних масок. При цьому Всесвітня організація охорони здоров'я попереджає, що носіння медичних масок - це головна умова, що вірус не буде поширюватися. Цього року уряд запровадив ряд обмежень у зв'язку з пандемією, закликавши українців бути законослухняними і утриматися в цьому році від походу в храми на Великдень, цю ініціативу підтримав ряд конфесій, в тому числі ПЦУ.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...