Гроші самі будуть йти в руки: Астрологи заявили, що на п'ять знаків Зодіаку чекає фінансовий успіх у квітні

Раніше астрологи розповіли, у кого з представників гороскопу 1 квітня непростий день, тепер же вони назвали п'ять знаків Зодіаку, яким другий місяць весни принесе фінансове благополуччя. Про це пише Еaomedia, передають Патріоти України.

Діва

Особливо вдалими у фінансовому плані стануть початок і середина місяця. Хороший період для запуску бізнесу, великих покупок і ремонту. Однак після 25 квітня у Дів може початися чорна смуга, причому не тільки в грошовій сфері, а й у всіх інших.

Терези

Квітень стане продуктивним часом для тих Терезів, які зважаться вийти із зони комфорту. Зірки радять мислити швидко, а рішення приймати впевнено. Терези зуміють врегулювати розбіжності в колективі, що дуже добре позначиться на продуктивності.

Близнюки

Представники знака увійшли в сприятливий період і квітень це тільки підтвердить. Вдалий момент для реалізації нових ідей. Також можна здійснювати дорогі придбання, оновлювати гардероб і дарувати подарунки близьким людям.

Козеріг

Квітень стане місяцем змін в житті Козерога, вони торкнуться і сфери фінансів. Раптово на них можуть звалитися гроші, успіх, велика удача. Загострена інтуїція і мудрість представників знака допоможе втілити найсміливіші плани.

Скорпіон

Гроші люблять Скорпіонів, а в квітні вони будуть прагнути до них з подвоєною силою. Динаміка цього періоду буде позамежною, тому представники знака можуть відчути сильну втому. Можливі раптові грошові надходження і приємні зустрічі.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...