"Гроші віддам на російську армію": Артист-зрадник після успіхів ЗСУ вивіз родичів з рідного Херсона

 Сергій Полунін

Уродженець Херсона, українець, у минулому соліст Парижської опери, а тепер зрадник і фанат путіна танцюрист Сергій Полунін, дізнавшись, що ЗСУ звільнили його рідне місто від російської нечисті, забрав до себе бабусю. Рашистським ЗМІ артист заявив, що це «був її вибір».

«Вона приїхала в росію з Херсона. Щоправда, поки добиралася, загубилася в Туреччині в аеропорту аж на 24 години. І мені довелося терміново летіти туди й шукати її. Усе обійшлося, знайшлася. Нам дуже допоміг російський консул у Туреччині. Дуже хороша людина, крутий мужик. Мені головне, щоб їй було добре», — повідомив зрадник Полунін.

В інтерв’ю російським журналістам уродженець України заявив, що збирається залишати рф.

«На Заході дуже на мене сподівалися. Я ж народився там, Україні… Дуже серйозні люди хотіли мною займатися. Вони мені сказали: „Зроби вибір. Розв'яжи нам руки“. А я по совісті, не через вигоду кажу їм: „Я за росію“. Тому що вірю у володимира володимировича, у правильність його дій. Тому знову і знову стаю на бік росії. Сподіваюся, потихеньку все зміниться. Ось у Новосибірську нещодавно провели концерт. Усі виручені кошти будуть спрямовані на підтримку російської армії».

"Україна мене не ростила і не годувала": Одесит відмовився від мобілізації через "вагому" причину - чим все скінчилося

вівторок, 14 травень 2024, 6:30

В Одесі до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який двічі ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що не хоче служити в армії, бо "Україна його не ростила і не годувала". Про це йдеться у вироку Київського районного суду міста Одеси. За да...

Китайські авто охопили 15% квітневого ринку нових легковиків в Україні - ось які моделі найпопулярніші

вівторок, 14 травень 2024, 6:27

Упродовж минулого місяця українці придбали майже 1,2 тис легкових авто, ввезених з Китаю. Це у півтора раза більше, ніж у квітні 2023 року. Про це повідомляє Асоціація українських автомобілевиробників Укравтопром. З цієї кількості: нових – 845 од. (+66...