Гроза - це не просто дощ: Блискавка вбила чоловіка і спалила тракторний парк на Полтавщині (фото)

Прибулим на місце НП пожежникам вдалося врятувати від пошкодження полум'ям тільки три трактори.

У Полтаві під вечір в п'ятницю, 21 серпня, в мікрорайоні «Сади-1» блискавка влучила в 32-річного чоловіка. У стані клінічної смерті його доставили у відділення реанімації міської лікарні № 1. Але через кілька годин пацієнт помер, повідомляють Патріоти України.

А в селі Бреусівка Козельщинського району вночі 22 серпня розряд блискавки влучив у один з тракторів, що стояли на відкритому майданчику агрофірми «Добробут». Від нього вогонь перекинувся на розташовані поруч інші сільгоспмашини та обладнання.
Прибулим на місце НП пожежникам вдалося врятувати від пошкодження полум'ям тільки три трактори. Велика частина автопарку згоріла. До ліквідації пожежі залучали 2 одиниці техніки та 7 чоловік рятувальників. Збитки агрофірми встановлюються.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...