Грозові вихідні? Синоптик розповіла, чого чекати українцям від погоди в найближчі дні

В Україні вихідні, 13 і 14 липня, будуть відзначені дощами і хмарами, але не без спеки. Про це написала синоптик Наталка Діденко в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"13 липня дощі, місцями з грозами, ймовірні в західних областях, на півночі та місцями на сході. У центральних областях і на півдні переважатиме суха сонячна погода. Температура повітря буде комфортною, удень +20 +26 градусів, на півдні +24 +28 градусів. Вночі, звичайно, холодніше, +12 +16 градусів, в Карпатах +8 +13 градусів", - написала вона.

Аналогічна погода буде і в неділю, 14 липня. Зокрема, дощі з окремими грозами пройдуть на заході та півночі, на решті території - без істотних опадів.Що стосується Києва, то у вихідні тут також очікуються дощі, причому з грозами.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...