Грози та шквали: Синоптик розповіла, де на вихідні буде погана погода

Погода в Україні на вихідних, 6 і 7 липня, буде несприятливою в багатьох областях країни. Синоптик Наталка Діденко попередила, що можливі зливи, грози та шквальний вітер. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Вона розповіла, що температура повітря буде комфортною, лише в Карпатах та подекуди в Сумській області можливе похолодання.

"Температура повітря. Завтра, в суботу, очікується +23 +26 градусів, на півдні до +28 градусів. В неділю буде трохи вище: протягом дня +24 +28 градусів, на півдні до +30 градусів. Лише подекуди в Сумській області та в Карпатах +20 +24 градуси", - розповіла синоптик.

Вона зазначила, що в найближчу ніч дощі з грозами пройдуть в багатьох областях України, а на вихідних сухо буде на сході та півдні країни.

"Найближчої ночі, на суботу, дощі та грози пройдуть на півдні, у Чернівецькій, Івано-Франківській областях, а також смуга дощів витягнеться через Кіровоградську, Полтавську області в Сумську і Харківську. Це вночі. Завтра вдень опади ймовірні на Сході та місцями у західних областях. У неділю, 7 липня, на Івана, короткочасні дощі з грозами очікуються на заході і півночі України, а ввечері в неділю підійдуть до центральної частини. На решта території без опадів. При грозах можливі зливи та шквали, обережно! Тим більше, що на вихідних багато будуть на природі, на відкритому повітрі", - попередила Діденко.

У Києві на вихідних можлива гроза вночі в суботу, а також вдень у неділю. "У Києві дощі з грозами можливі в ніч на суботу. Вдень 6 липня будемо бігати між крапельками, тобто дощу все ж не буде вдень. А ось вдень у неділю в Києві ймовірний дощ з грозою", - додала Діденко.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...