Грудень буде теплим, а снігу на Новий рік можна не чекати: Синоптик дав прогноз на зиму в Україні

Погода в Україні взимку 2022 року не буде холоднішою, ніж минулого року. У грудні та на новорічні свята сильних морозів не буде, але передбачаються дощі. Про це сказав синоптик Станіслав Щедрін в ефірі Суспільного. За його словами, сильний холод варто очікувати наприкінці січня та у лютому, передають Патріоти України

До цього будуть слабкі морози і мокрий сніг. На Новий рік та Різдво снігопадів та морозів не прогнозується.

"Зима не повинна бути занадто холодною, сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими. Холодними будуть кінець січня та лютий. Грудень фактично весь буде теплий. Будуть дощі, вологий сніг і слабкий мороз. На різдвяно-новорічні свята погода буде такою ж, як і минулого року – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами", – додав Щедрін.

Нагадаємо: метеорологи сайту SEVERE WEATHER EUROPE спрогнозували, що в Україні та загалом у Європі взимку – 2022-2023 снігу буде менше, ніж зазвичай. Проте аномально високих температур синоптики не прогнозують.

За словами експертів, кількість снігу в Європі очікується нижчою за середню, "що дивно, враховуючи відсутність сильних теплих аномалій". Грудень загалом буде малосніжним, очевидно, через вплив високого тиску.

У січневому прогнозі є невелике поліпшення – місцями в центрі й на заході Європи спостерігається підвищений потенціал снігопадів. У лютому загальна кількість снігопадів зменшиться ще більше.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...