Грудьми стала на шляху зрадниці: Тіна Кароль не дала Ані Лорак повернутися з Москви в Україну, - режисер

Тіна Кароль і Ані Лорак / колаж з фото

Український режисер Олег Боднарчук назвав співачку Тіну Кароль "білим кардиналом" шоу-бізнесу через те, що вона свого часу не дала опальній артистці Ані Лорак повернутися в Україну.

Як він розповів в інтерв'ю OBOZ.UA, Кароль грудьми стояла на сторожі, щоб зрадниця не змогла виступати на батьківщині після того, як багато років жила і працювала в РФ.

"Я вважаю, що сьогодні, у світлі останніх подій, Тіна могла б зізнатися в тому, що вона і її команда грудьми стояли на сторожі українського шоу-бізнесу і всіма можливими і неможливими способами не пускали Ані Лорак в Україну", – заявив Олег Боднарчук.

Він додав, що зараз, якби шанувальники Кароль дізналися про це, то аплодували б їй. Також Боднарчук пожартував, що за такі заслуги артистка могла б стати "головою української митниці".

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...