Гримом не приховати: Голлівудські зірки, у яких є моторошні шрами на обличчі і тілі (фото)

Шерон Стоун, Кайлі Дженнер, Джейсон Момоа та інші знаменитості Голлівуду розповіли про свої рани і причини появи дефектів на шкірі, передають Патріоти України.

Ми звикли бачити на екрані телевізора і обкладинках журналів ідеальні обличчя зірок без зморшок і вад. Однак, багато хто з них має недоліки, від яких ніколи не зможе позбутися.

  • Ріанна, 32 роки

У відомої співачки Ріанни на губі є шрам – наслідки нещасного кохання до співака Кріса Брауна. У 2009 році він побив свою кохану і був засуджений умовно на 5 років. Однак, рот Ріанни досі "прикрашає" слід побоїв.

  • Кайлі Дженнер, 23 роки

Свій шрам знаменитість отримала в дитинстві. Під час гри в хованки з сестрою Кендалл, Кайлі намагалася перелізти через високу огорожу і напоролася на гострий металевий прут. Цей прут проткнув наскрізь ногу маленької Кайлі і залишив незгладний шрам на стегні. Однак, саму insta-модель шрам не бентежить, судячи з її вибору в бік відвертих коротких суконь.

  • Шерон Стоун, 62 роки

Одна з найкрасивіших жінок Голлівуду – актриса Шерон Стоун – теж має недоліки. З чуток, свою мітку на шиї актриса отримала в юному віці, коли бігла через двір і не помітила туго натягнуту мотузку для білизни. Мотузка настільки глибоко встромилася в шию маленької Шерон, що залишила шрам на все життя.

  • Хоакін Фенікс, 46 років

Таємницею походження помітного шраму на обличчі зірка "Джокера" не бажає ділитися з громадськістю. За його словами, він вже народився з цією міткою. Однак, фанати здогадуються, що шрам над його ротом – слід від операції по виправленню заячої губи.

  • Джейсон Момоа, 41 рік

Зірка "Аквамена" і серіалу "Гра престолів" Джейсон Момоа має безліч шрамів, які служать родзинкою його брутальної зовнішності. Один з них, на лівій брові, актор заробив в бійці в одному з голлівудських кафе. Момоа наклали сотні швів, після яких утворився помітний шрам над оком. Йому навіть загрожувала втрата зору, однак для актора все обійшлося.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...