Гучний скандал розгорівся у Токіо: Чоловік прямо на трибунах Олімпійського стадіону зґвалтував працівницю

Олімпійські ігри в Токіо почали супроводжувати кримінальні скандали. Як повідомляє видання marca, поліція Токіо затримала чоловіка за підозрою в згвалтуванні жінки на Олімпійському стадіоні в столиці Японії, передають Патріоти України.

Чоловікові 30 років, він громадянин Узбекистану, входить до складу тимчасового персоналу, що працює на Олімпійському стадіоні в Токіо. 20-річна жінка є ще одним непостійним працівником спортивного заходу. Імовірно, згвалтування сталося на трибунах стадіону після репетиції церемонії відкриття Ігор, яка відбудеться 23 липня.

За даними видання, чоловік заперечує звинувачення, стверджуючи, що жінка не пручалася. Крім того, напередодні в Японії на Олімпіаді стався ще один скандал. Угандійський важкоатлет Юліус Ссекітолеко пропав безвісти в Токіо. Він прибув на Олімпійські ігри з командою, але зник залишивши записку.

Як повідомляє Kyodo, Ссекітолеко, який прибув до Токіо для участі в Олімпійських іграх у важкій атлетиці, втік з олімпійського готелю і тепер нелегально знаходиться на території Японії. 20-річний важкоатлет, який виступає у ваговій категорії до 67 кг, тренувався в префектурі Осака.

Ссекітолеко купив квиток на швидкісний поїзд в Нагою, розташований приблизно в 200 кілометрах від міста Ідзумі-Сано, де розмістилася угандійська делегація. Спортсмен залишив послання, в якому пояснив, що не хоче повертатися в Уганду, так як "життя там важке". Він також попросив членів делегації країни передати всі його речі дружині, яка залишилася на батьківщині. "Я хочу працювати в Японії", - йдеться в знайденій записці Ссекітолеко.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...