Гучний скандал у родині: Принц Гаррі осоромився на весіллі близької родички

Британський принц Гаррі осоромився на весіллі своєї двоюрідної сестри, принцеси Євгенії, передчасно оголосивши про вагітність своєї дружини Меган Маркл, передають Патріоти України.

Новину про поповнення в родині Гаррі порахували недоречною на весіллі родички, так як вона повністю відвернула увагу від "винуватців торжества". Конфлікт описаний в книзі журналістів Ділана Говарда і Енді Тіллета "Королівські війни" (Royals at War).

Після того, як стало відомо, що Меган Маркл вагітна, їх з Гаррі відразу ж привітали королева Єлизавета II з чоловіком Філіпом, принц Чарльз з дружиною Каміллою і принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон, що відволікло увагу від нареченої.

Принцеса Євгенія і її мати, герцогиня Йоркська Сара були вкрай незадоволені таким вчинком. Принцу Гаррі, за ствердженням Говарда і Тіллета, було дуже соромно за помилку, хоча у нього було виправдання: вони з Меган готувалися до поїздки в Австралію і Нову Зеландію, і іншого випадку могло не бути.

Відзначимо, офіційне оголошення про вагітність Меган Маркл відбулося 15 жовтня 2018 року, через три дні після весілля принцеси Євгенії. Дитина з'явилася на світ 6 травня 2019 року. Первістка назвали Арчі Харрісон.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...