Гуляють у Провансі: Українська телеведуча після весілля у Франції показала фото з чоловіком

Ведуча програми "Факти" на каналі ICTV Інна Шевченко поділилася у Фейсбук яскравим фото з чоловіком, французьким режисером Лораном. Декількома днями раніше пара зіграла скромне весілля в Провансі, яке раніше доводилося відкладати через карантин, передають Патріоти України.

"Це ми", - коротко зазначила вона під знімком. Судячи за вказаною геолокацією, новоспечена родина так само проводить час в Провансі.

Як стало відомо раніше, Інна Шевченко та Лоран познайомилися у 2016 році. Перший час майбутнє подружжя спілкувалося онлайн, а після спільного вікенду у французькому Русійон зрозуміли, що небайдужі один одному.

Пропозиція руки й серця Лоран зробив українці два роки тому у Венеції в день її народження. Що правда, плани на весілля в цьому році довелося відкладати через карантин. На момент закриття кордонів Інна перебувала в Україні, а Лоран - у Франції. Майбутнє подружжя виявилося розділеним на кілька місяців, але при першій нагоді дівчина вилетіла до коханого.

Скромну церемонію одруження спостерігали лише близькі друзі та родичі нареченого. Батьки Інни спостерігали за весіллям через відеозв'язок, так як не мали поки можливості прилетіти до Франції особисто.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...