"Гулять там точно не захочется": Фото з двору в Києві неприємно вразило мережу

Через те, що машин у дворі було дуже багато, у користувачів склалося враження, що квартир в будинках поруч навіть менше, ніж транспорту.

Мережу обурило фото одного з київських дворів. На ньому зображені як нові, так і старі будинки столиці України, а також просто величезна кількість автомобілів. Пост зі знімком опублікував киянин Дмитро Макагон на своїй сторінці в Facеbook, передають Патріоти України.

"Затишні київські дворики", – коротко написав автор. "Жесть, як же це жахливо", "Сум-то який... Зате туї в ряд і "облагороджені" балкончики є... Жесть просто. Місце не впізнала – і добре, адже гуляти там точно немає бажання...", "Красиво жити не заборониш. Машин більше, ніж квартир в будинках", "Цікаво: якщо спалахне одна машинка – згорять всі чи тільки 75%?" – написали вони.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...