Гуляти тепер треба обережно: У Кирилівці відпочиваюча провалилася на пляжі в "братську могилу" для медуз

На курорті у Кирилівці через навалу медуз відпочиваючі та власники баз придумали спосіб боротьби з морськими мешканцями, і на пляжах стали з'являтися своєрідні пастки і "братські могили" - корнеротів збирають у купи і закопують на березі. Але подібні ями становлять небезпеку і для курортників - нещодавно туди випадково провалилася жінка. Про це йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці групи "Улюблена Кирилівка", зазначають Патріоти України.

Відпочиваюча Людмила Новицька закликала припинити таку практику, адже можуть постраждати і дорослі, і діти. "Шановні відпочиваючі, я розумію, що існує проблема з медузами, але хочеться попросити, будь ласка, не рийте величезні ями на березі та не влаштовуйте "братські могили" (присипаючи зверху пісочком!!!) Вчора доросла людина провалилася по пояс, а завтра, не дай Боже, дитина! Повірте - смішного мало!"- йдеться в публікації.

У коментарях вона уточнила, що з ями з медузами її витягали четверо чоловіків, і "було не до сміху". Також в мережі зауважили, що подібні ями-пастки копають на пляжах практично біля самої води. "Сама бачила: риють і самі їх туди кидають! Цього року це якийсь ритуал... і при всьому при цьому їх менше не ставати, а запах жахливий..." - пишуть користувачі. Так, в мережі пояснюють, що на курорті відпочиваючі та співробітники баз відпочинку закопують піском медуз-корнеротів у цих ямах, щоб уникнути запаху розкладання, але це не завжди вдається.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...