Гуляв, як і господарі? У Дніпрі пес випив пляшку коньяку - у "витверезнику" його ледве врятували

У Дніпрі лабрадор так "відзначав" новорічні свята, що потрапив до "ветеринарного витверезника". Як повідомили у ветеринарній клініці На Робочій, лабрадор на прізвисько Харві поступив в клініку сильно п'яним, передають Патріоти України.

"У якийсь момент новорічного застілля Харві залишився один в кімнаті. Він вирішив не втрачати часу даремно і поласувати смачненьким, поки ніхто не бачить", - сказано в повідомленні.

Виявляється, пес скинув зі столу пляшку коньяку, вигриз зубами пробку і випив її вміст. Потім, за словами господарів, він почав буянити.

"Але на наступний день у пса сталося похмілля. Його все ще хитало з боку в бік, на прогулянці він не зміг помочитися, так як лапи не "слухалися". Пізніше вдома почалася блювота і пропав апетит", - додали в клініці, де Харві провели дезінтакційну інфузійну терапію.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...