Гуляв Києвом й чіплявся до перехожих зі своїми "малютками": Поліція ловила агресивного неадеквата зі зміями на шиї

Чоловік гуляв по Києву зі зміями.Агресивний киянин гуляв по місту й чіплявся до перехожих, повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ України. Змії поводилися неспокійно через холод, що, найімовірніше, змусило чоловіка покласти їх на дах чужого автомобіля. Хулігана на вулиці Клавдіївській і викликали поліцію, зазначають Патріоти України.

"Громадянин мав ознаки алкогольного сп'яніння, відмовився назвати патрульним своє ім'я і поводився дуже агресивно. Звідки у нього змії – також не сказав, тому патрульні затримали чоловіка і доправили в райвідділ", – ідеться в повідомленні.

Також патрульні зв'язалися з організацією UAnimals, яка займається правами тварин, щоб вони оглянули змій і допомогли знайти їм тимчасовий притулок.

На порушника поліцейські склали матеріали за ст.89 (Жорстоке поводження з тваринами) і за ст.178 (Поява в громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП.

Тварин передали зоозахисникам.

Тваринам було холодно.

Киянин поклав їх собі на шию.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...