Гуманоїди, але не гомо сапієнс: У єгипетській піраміді знайшли мумії невідомих істот (фото)

Більшість мумій знаходилися в поганому стані, так як були піддані тільки первинним етапам бальзамування.

Піраміда Хеопса. Фото: Рейтерс.

У єгипетській піраміді знайшли мумії невідомих істот - вчені поки що ламають голову, яким чином і звідки взялися ці мумії. Причому вони були не в основних залах піраміди Хеопса, а глибоко всередині, в одній зі склепінних стін, передають Патріоти України із посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Поглиблення в стіні випадково привернуло увагу групи польських вчених під керівництвом Анджея Сапковського. Вчені встановили, що виявлені останки не мали ніякої приналежності до людей і досягали 40 сантиметрів в довжину. Однак фрагменти віддалено нагадують людські. Можливо це були якісь виродки, яких цілеспрямовано умертвили і поклали в піраміду.

Також було зазначено, що більшість мумій знаходилися в поганому стані, так як були піддані тільки первинним етапам бальзамування, після чого опущені в яму і засипані піском. Відповідно їх цінність була ймовірно невелика. Однак це перша за всю історію розкопок в долині Фараонів знахідка подібних дивних істот.

Сапковський вважає, що ці істоти, можливо гермафродити, були потрібні для таємного ритуалу захисту при похованні фараона. Вони, на думку дослідника, повинні відлякувати злих богів і ймовірних розкрадачів гробниці.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...