Гуркотіло і вибухало: Біля Авдіївки ЗСУ знищили систему ППО і Мі-24 РФ

У боях на Донбасі, на Авдіївському напрямку, українські військові знищили ворожий вертоліт Мі-24. Про це повідомляється на Facebook-сторінці 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, передають Патріоти України.

"Сьогодні військовослужбовці нашої бригади знищили ворожий вертоліт Мі-24. Ворог не припиняє спроби наступальних дій на Авдіївському напрямку, проте отримує гідну відсіч, великі втрати в живій силі і знищену техніку", — сказано в повідомленні бригади Збройних сил України.

Крім того, в Мережі також опубліковано відео пожежі в районі Авдіївки, після попадання дрона ЗСУ по системі ППО РФ.Зазначається, що удар по ворогу було завдано в районі селища Пантелеймонівка.


У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...