Гвалтують і б'ють замість захисту: Мережу вразило фото дитини, над якою познущалися поліцейські в Україні

Українців схвилювало фото дівчинки з одеського притулку "Світанок", в якому раніше розгорівся скандал через знущання вихователів і поліцейських над дітьми. Знімок розмістила на своїй сторінці в Facebook журналіст Анна Бабинець, передають Патріоти України.

"На фото - ноги дівчинки з одеського притулку "Світанок", яку били поліцейські в райвідділі. Це сталося два роки тому. Правоохоронці регулярно знущалися над дітьми з притулку. Сьогодні двоє з трьох - і далі на службі, один - під слідством", - зазначила вона.

За словами Бабинець, такі фото треба бачити, щоб розуміти: закривавлений протигаз з Кагарлика, де поліцейські поглумилися над дівчиною і побили чоловіка, не прикра випадковість, а стиль роботи. Вона підкреслила, що "копи", замість того, щоб захищати громадян, били, ґвалтували і вбивали.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...