"Гвалтують" туристів парасольками: У мережі обурилися пляжним відпочинком у окупованому Криму (фото)

Весь пляж неподалік від Феодосії забудували металевими конструкціями із навісами.

Мешканці окупованого Криму скаржаться на нав'язування послуг туристам на пляжах півострова. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook блогер Олександр Горний, передають Патріоти України.

Він опублікував фотографії пляжу в селищі Орджонікідзе, неподалік від Феодосії. На знімках можна побачити, що практично весь пляж забудований металевими конструкціями з парасольками, за використання яких як правило необхідно платити.

"Орджонікідзе, непогане місце. Але ось повертаючись до теми пляжів - ну як можна заставляти все парасольками? І це ще мабуть не все, залишок теж заставлять залізом, яке вже виклали... Йде просто згвалтування туристів нав'язаними послугами. Коли поставлять лежаки, то хрін пройдеш і полежиш на пісочку. І так по всьому Криму", - пише блогер.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...