Гвалтував 7 років, а потім облив кислотою: На Хмельниччині батько влаштував страшну розправу над власною дочкою

18-річна дівчина з Хмельниччини розповіла поліції, що останні 7 років її гвалтував батько. Напередодні вона потрапила до лікарні з опіками кислотою, заявили у поліції Хмельницької області, повідомляють Патріоти України.

"27 серпня, о 05.47 годині до Білогірського відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них доставили 18-річну дівчину, яку невідома особа облила хімічною речовиною, спричинивши опіки обличчя, грудей та лівого стегна загальною площею близько 5% тіла. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з'ясували, що невідома особа викликала дівчину на пасовище, зв'язала її, облила речовиною, схожою на кислоту, після чого втекла з місця події. Зловмисник був у темному одязі і балаклаві, проте потерпіла впізнала у нападникові рідного батька. Більше того, дівчина зізналась, що протягом останніх 7 років чоловік регулярно вступає з нею у статеві зносини. Наразі ця інформація перевіряється" — розповіли в поліції.

На місці злочину і в помешканні дівчини вилучили докази і направили їх на експертизу. 42-річного чоловіка затримали і відкрили кримінальне провадження про мисне тяжке тілесне ушкодження. Наразі слідчі дії тривають.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...