Гидко й небезпечно: Російський хокеїст із НХЛ пояснив, чому не збирається повертатись додому

Захисник клубу НХЛ Ванкувер Кенакс Микита Задоров заявив, що не має наміру повертатись в Росію після своєї критики російської агресії в Україні та президента РФ Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Влітку Задоров може стати вільним агентом, однак не розглядає варіанти в Росії. Хокеїст вважає, що в РФ йому загрожує небезпека. «Що буде, якщо повернусь в Росію? Наступного дня опинюсь у Сибіру», — цитує Задорова Sportsnet.

У 2023 році Задоров заявив, що йому «гидко» повертатись в Росію, яка обстрілює Україну. Хокеїст відмовився від виступів за збірну РФ з хокею, у складі якої став бронзовим призером ЧС-2019.

Будуть без води по 17 годин: Іспанський курорт здивував туристів новим обмеженням

понеділок, 8 липень 2024, 13:39

Муніципалітет Майорки обмежує споживання води для боротьби з надзвичайною ситуацією напередодні піку туристичного сезону. Про це пише The Independent, передають Патріоти України. Муніципалітет Баньяльбуфар у горах Серра-де-Трамунтана на популярному кур...

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...