Гидити в рідній хаті: Море повернуло курортникам на пляжі Кирилівки силу недопалків (відео)

У Кирилівці, яка ніяк не оговтається від навали медуз, відпочивальники знаходять на пляжах сотні недопалків, які вони самі ж кидали в море раніше. Повчальне відео з'явилося в мережі, зазначають Патріоти України.

«Природа розумніша людини. Намагається виправити його помилки «,» А люди кажуть — чому такі катаклізми відбуваються, тому що природа мстить за все «,» Так природа позбавляється і від людей «, — пишуть користувачі в коментарях.

А один з курортників повідомив, що сам бачив, як працівники адміністрації однієї з баз відпочинку палили і гасили цигарки, зариваючи їх в пісок, як в попільничку, на своєму ж пляжі.

Нагадаємо, згідно даних ДЕІ Україна почала жити в борг у природи, котра вже не встигає відновлюватись за людьми...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...