Гине все, окрім інфекцій: Жахливий стан Чорного моря навколо Одеси показали з космосу (відео)

Невтішний стан моря біля узбережжя Одеської області з його величезними жовто-зеленими плями зняли з космосу. Супутникову зйомку провів Національний центр управління та випробування космічних засобів, зазначають Патріоти України.
"Індикатором забруднення води і кількості біомаси фітопланктону обраний хлорофіл-а, який побічно дозволяє оцінити інтенсивність цвітіння водоростей у водоймищах", - йдеться в повідомленні центру.


Раніше санітарна служба міста попереджала про небезпеку зараження кишковою паличкою в морській воді на пляжах Одеси та області. Там за останній тиждень відзначається тенденція до різкого забруднення морської води. Причому вода забруднена не тільки в п'ятиметровій зоні купання, а й в 50 метрах від берега. Відзначається, що найбільш небезпечні в цьому плані пляжі в курортній зоні Великого Фонтану.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...