Hyundai створила "революційні" автомобільні колеса, на котрі покладає велике майбутнє

Новинка може принципово змінити підхід в обслуговуванні колес.

Hyundai запатентували революційні автомобільні колеса, які здатні змінювати свою форму.

У Відомстві з патентів і товарних знаків США виявили патент від компанії Hyundai, в якому описано незвичайну конструкцію автомобільних коліс. Вони можуть згинатися всередину або назовні, змінюючи форму повітряної камери всередині шини.

Hyundai хоче використовувати біметал для барабана колеса, де електронний контролер подає струм на біметал, щоб змусити його деформуватися. Це дозволить індивідуально контролювати тиск у шинах на кожному колесі та зменшить частоту перевірки тиску в шинах.

Тиск повітря у стандартній дорожній шині сильно змінюється під час руху. Через теплове розширення повітря в шині тиск може збільшитися.

Динамічне регулювання тиску в шинах дозволить захистити їх від проколу. Також це позитивно позначиться на характеристиках авто.

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...