У Москві знайдено муміфіковане тіло відомого кіноактора

64-річного Володимира Іпатова знайшли мертвим у власній московській квартирі. Тіло як з'ясувалося, пролежало близько місяця, перш ніж квартиру викрили поліцейські.

Чоловік перестав виходити на зв'язок ще до Нового року. Дочка Ксенія марно намагалася додзвонитися до актора, відповіді не було. 15 січня вона звернулася до поліції та попросила правоохоронців приїхати додому до батька на південний захід Москви.

Коли поліцейські прибули, їм довелося вибивати двері до квартири Іпатова. Усередині було виявлено його муміфіковане тіло. За попередньою інформацією, слідів насильницької смерті не виявлено. Від чого помер 64-річний артист, наразі не ясно.

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...