У Києві посеред вулиці раптом "запакували" перехожого: Люди кажуть, копи "просто їхали повз" , у поліції розповіли свою версію подій (відео)

Українець заявив, що повертався додому, коли "вибігли з машини" правоохоронці. У відомстві розповіли, що чоловік кинувся тікати, тому його "швидко наздогнали та зупинили".

На Борщагівці, розташованій в межах Святошинського району у Києві, під час перевірки документів затримали чоловіка. Кадри з місця подій опублікували 20 липня у Telegram-каналі "Киевский Движ", зазначають Патріоти України.

Автори контенту зазначили, що поліціянти "просто їхали повз" та побачили "випадкового перехожого", у якого вирішили перевірити документи.

"Ви бачите, що ламають просто! Я йшов, вони вибігли з машини й почали мене пакувати", — кричить на оприлюдненому відео невідомий.

На відео видно, що навколо нього є двоє чоловіків у поліційній формі та один чоловік у камуфляжі. Усі вони тримають чоловіка, який лежить на асфальті.

"Ішов додому, в мене син родився вчора. Я ішов додому, мене просто запакували", — заявляє він.

Що кажуть в поліції?

Інцидент вже прокоментувала пресслужба Патрульної поліції Києва. Там заявили, що "підозрілий чоловік" побачив працівників ТЦК з правоохоронцями та "подався навтьоки".

"Ми швидко наздогнали та зупинили втікача. Натомість громадянин почав агресивно поводитися, нецензурно висловлюватися та штовхати поліціянтів", — розповіли у відомстві.

Пресслужба зазначила, що правоохоронці склали протоколи про злісну непокору вимозі поліції та про дрібне хуліганство. Порушника доставили у відділок Святошинського району.

Публікація пресслужби поліції від 20 липня

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...