І дощ, і сніг, і сонце: Синоптики уточнили прогноз погоди для України на 19 лютого

У неділю, 19 лютого, очікується хмарна погода з проясненнями. Опади докучатимуть мешканцям майже всіх регіонів. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. У південній частині, західних областях та на Вінниччині очікується помірний дощ (вночі з мокрим снігом), в Карпатах фіксуватимуть значний сніг, на Закарпатті значний дощ; на решті території місцями невеликі опади.

На Лівобережжі та в Карпатах на дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер пануватиме північно-західний, 7-12 м/с. Місцями очікуються пориви 15-20 м/с, а в Карпатах – до 25-30 м/с.

Температура вночі коливатиметься від 3° тепла до 2° морозу, вдень складатиме 3-8° тепла. Ці показники актуальні для всієї країни, крім півдня та Закарпаття. У перерахованих регіонах вночі буде 1-6° тепла, вдень – 7-12° тепла.

У Києві та області 19 лютого буде хмарно з проясненнями.Місцями невеликий дощ. Вночі можна очікувати на дощ з мокрим снігом.

Швидкість північно-західного вітру становитиме 7-12 м/с. Подекуди пориви до 15-20 м/с.

Вночі на території області температура складатиме від 3° тепла до 2° морозу, а вдень 3-8° тепла. У Києві вночі обіцяють 0-2° тепла, а вдень стовпчик термометру підніметься до +4°.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...