І як далі жити? Режисер "Сватів" засмутив фанатів найдовшого телемила "Кватала-95"

Сьомий сезон серіалу «Свати», зйомки якого проходять у Мінську, може стати останнім. Про це заявив режисер фільму Андрій Яковлєв, пишуть російські ЗМІ, зазначають Патріоти України.

Знімальна група закінчила роботу над зимовими епізодами, навесні будуть відзняті літні сцени. За планом режисера, сьомий сезон повинен вийти найближчим часом.

Яковлєв також розвіяв чутки про те, що всі епізоди знімаються заново і все що було знято раніше в картину не увійде. За словами режисера, в цілому вже відзнято досить багато епізодів і є що показати глядачеві.

Серіал виробництва української студії «Квартал 95» з міжнаціональних акторським складом вперше вийшов на екрани в 2008 році і транслювався в Росії, Білорусі та в Україні.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...