І хай економіка летить "під три чорти": У Зеленського наполягають на повному локдауні України через COVID-19

Зупинити стрімке поширення коронавірусу в Україні може введення повного локдауну на два тижні. Про це заявила заступник голови парламентської фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук в ефірі телеканалу “Україна 24“, зазначають Патріоти України.

За словами Кравчук, вона намагається звести соціальні контакти до мінімуму і може витримати карантин “вихідного дня”. При цьому вона зазначила, що власники закладів харчування, кінотеатрів і театрів основну виручку отримують на вихідних.

Згідно з попередньою постановою, карантин “вихідного дня” розпочнеться опівночі суботи. На думку нардепа, в п’ятницю у магазинів буде подвійне навантаження, тому що люди будуть прагнути після роботи зробити те, що могли б зробити на вихідних.

“Можливо, є сенс зробити на два тижні повний локдаун з компенсацією втрат підприємцям, ніж розтягувати на невідомо який період половинчастий режим, який ставить підприємців в нерівні умови, тому що великі супермаркети будуть працювати, і з такою кількістю відвідувачів буде більший шанс заразитися”, – заявила вона.

Нардеп також додала, що громадський транспорт не припинятиме свою роботу, проте в метро обмежень менше, ніж у театрі і часто можна побачити “картину, що маска під носом”.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...