І не дивно: Київську ялинку назвали однією з найкрасивіших в Європі (відео)

У п'ятірку найкрасивіших, крім київської новорічної красуні, увійшли ялинки Вільнюса, Праги, Страсбурга і Кельна.

Київська новорічна ялинка на Софійській площі увійшла до п'ятірки найкрасивіших ялинок Європи. Про це повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації з посиланням на рейтинг туристичного порталу European Best Destinations, передають Патріоти України.

У п'ятірку найкрасивіших, крім київської новорічної красуні, увійшли ялинки Вільнюса, Праги, Страсбурга і Кельна. Зазначимо, що висота головної їли України в цьому році перевищила 20 метрів. Її прикрашають близько тисячі найрізноманітніших ялинкових прикрас, які мерехтять у світлі ілюмінації - в цьому році її замовили спеціально під колір куполів Софії Київської, і 4 кілометри різнокольорових гірлянд.

"Охороняють" ялинку великі фігури лускунчиків і герої улюбленого дорослими і дітьми мультсеріалу про козаків. Організатори пропонують зануритися в казкову новорічну історію про Лускунчика. На Софійській площі розгорнуто чотири королівства зі старовинними ляльками, сотнями яскравих вогників і прикрас. Між королівствами курсує спеціальний різдвяний експрес.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...