І нехай весь світ зачекає: У Києві два водії влаштували епічну бійку (відео)

І нехай весь світ зачекає: у Києві два водії влаштували бійку (відео)У Києві, на вулиці Басейній, два водії почали розборки між собою прямо під час жвавого руху і спровокували пробку. Відео інциденту опублікували на сторінці спільноти Dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

На кадрах відео видно, що конфлікт між водіями розгорівся після зіткнення автомобілів. Чоловіки вийшли зі своїх машин і почали розмахувати руками. Словесна перепалка швидко переросла в бійку. А автомобілі призвідників бійки перегородили дві з чотирьох смуг жвавої дороги, що спровокувало утворення величезної пробки.

"В центрі Києва два джентльмена оформляють європротокол!" – сказано в підпису під відео. Варто зазначити, що на момент бійки представників патрульної поліції не видно і можливо водії вирішили розібратися самостійно, за допомогою кулаків.

Користувачі мережі відреагували на відео інциденту і зазначили, що співробітників поліції на місці явно не вистачає.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...