І ніяких дієт! Жінка схудла на 18 кілограмів завдяки відеоіграм (фото, відео)

Проблема зайвої ваги турбувала 27-річну Маріссу ще з підліткового віку. За своє життя вона випробувала на собі десятки дієт.

Марісса Брух з Німеччини роками мала нездорові стосунки з їжею та страждала від зайвої ваги. Врешті-решт їй вдалося скинути 18 кілограмів, і допомогли їй у цьому не дієти, а відеоігри, повідомляють Патріоти України.

Проблема зайвої ваги турбувала 27-річну Маріссу ще з підліткового віку. За своє життя вона випробувала на собі десятки дієт та виснажливі заняття у тренажерному залі. На жаль, усе це не давало бажаного результату.

"Я боролася зі своєю вагою понад 10 років. Я спробувала багато дієт, і це мене виснажувало, навіть якщо вдавалося схуднути на кілька кілограмів. Але жодна з дієт не допомогла мені схуднути назавжди",
– поділилася Марісса.

Улітку 2019 року чоловік Марісси познайомив її з відеоіграми. Він купив їй окуляри віртуальної реальності та кілька рухливих ігор – симулятор боксу Thrill of the Fight та танцювальну гру Beat Saber. Ці розваги припали жінці до душі, і швидко стали її новим хобі, якому вона почала приділяти все більше часу.

VR-ігри повністю замінили їй спортзал. За 40-хвилинне "геймерське тренування" жінка витрачала близько 500 калорій. Марісса почала грати регулярно, і швидко помітила, що її вага почала зменшуватися. Коли жінка стала витривалішою, вона подвоїла кількість щоденних занять та почала чіпляти на руки обтяжувачі. Так вона витрачала на тренуваннях по 1000 калорій.

"Ігри – це не чарівний метод схуднення. Займатися потрібно регулярно, але для мене це працює краще, ніж фітнес-студії, тому що я можу грати, де завгодно і коли завгодно. Не потрібно витрачати час на дорогу до спортзалу, я просто одягаю окуляри і займаюся. Я навіть брала їх із собою на відпочинок",
– розповіла жінка про переваги VR-ігор.

Таким чином, за 18 місяців їй вдалося скинути 18 кілограмів. Свій геймерський шлях Марісса починала з вагою 90 кілограмів. Зараз вона важить 72 кілограми, і планує схуднути ще трохи, щоб досягнути позначки 68.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...