"І ось - головні авіадвері Києва. Втомлені пасажири, як оселедці в банці. Діти нудяться і плачуть": Аллу Мазур обурила робота аеропорту "Бориспіль"

Ведуча "ТСН.Тиждень" Алла Мазур була неприємно здивована сервісом в аеропорті "Бориспіль". Зокрема, ведучу дуже обурив величезний натовп людей на паспортному контролі і неможливість працівників аеропорту це питання врегулювати. Про це Мазур розповіла на своїй офіційній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"І знову неймовірно злить думка: ну чому? Чому в більшості європейських столиць, як тільки збирається купа пасажирів з кількох рейсів - тут же виводять додаткових прикордонників і відкриваються ще кілька віконець? Хлопці і дівчата в уніформах стоять спеціально, щоб спрямовувати всіх у вільні вікна, черга на очах меншає - і ти відчуваєш себе цивілізованою людиною в цивілізованій країні", - зазначила Мазур.

Також ведучу розхвилювало й те, що жодної дистанції в умовах пандемії не дотримуються і за цим в аеропорті теж ніхто не стежить:

"І ось - головні авіадвері Києва. Велкам додому! Втомлені пасажири, як оселедці в банці. Діти нудяться і плачуть. Батьки намагаються їх розважити. Ні про яку дистанцію на порозі чергового сплеску пандемії не йдеться! Але мої земляки цивілізовано мовчать і терпляче рухаються вперед: зі швидкістю черепахи. З довжезного ряду паспортних кабінок - працює лише три! Підійшла до працівниці аеропорту, яка за всім цим стежить. Попросила передати прикордонникам: може, не знають, що у них на контролі завал. Реакції – нуль", - пожалілася Мазур.

Також ведуча пообіцяла тим, хто з нею стояв поруч у черзі, що "нагадає керівникам Держприкордонслужби України і відповідальним за паспортний контроль в аеропорту Бориспіль":

"За великим рахунком, отаке регулярне "маринування пасажирів" це, по-перше, злочин перед людьми: бо порушуються всі епідемічні правила, і пасажирів просто провокують на близький контакт. По-друге – дуже погана презентація країни. Фактично – антиреклама. А головне – приниження і зневага до своїх співгромадян", - наголосила Мазур.

У коментарях під постом Алли Мазур розгорнулося жваве обговорення цієї проблеми, люди активно висловили підтримку і солідарність з ведучою.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...