І рівень небезпеки: В Україні оголосили штормове попередження

Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища в деяких областях України 20 липня.

Оголошено І рівень небезпеки, жовтий, повідомляє Укргідрометцентр. Під час грози на центральних та південних територіях можливі пориви вітру до 15-20 м/с.

Опади будуть більш інтенсивними на заході, в Одеській та Вінницькій областях, а також на більшій частині території України. Східні області водночас залишатимуться сухими.

Температура повітря вдень коливатиметься в межах +23...28°С. На півдні країни температура підніметься до +27...32°С. Вдень грози прогнозуються також у центральних та південних областях.

На Київщині 20 липня пануватиме мінлива хмарність. Удень пройдуть короткочасні дощі, місцями можливі грози.

Температура повітря в Київській області становитиме вдень +23...28°С. У Києві стовпчики термометрів покажуть +25...27°С.

Чи потрібно забирати гроші з банків: Аналітик розповів, що буде з заощадженнями

неділя, 1 вересень 2024, 11:25

Українським банкам вдалося накопичити достатньо грошей навіть попри триваючу війнує. Тому запас коштів для того, щоб віддати депозити, у них є. Відповідно, якщо покласти гроші у банк, то вони там не "згорять", передають Патріоти України. Про це повідом...

Поступове похолодання та заморозки: В Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на вересень

неділя, 1 вересень 2024, 10:48

Вересень перехідний місяць від літа до осені, якому властиве загальне зниження температури. Заморозки можливі по всій території України, передають Патріоти України з посиланням на прогноз, розміщений на сайті Укргідрометцентру. За прогнозом синоптиків...